Бивш ас на ЦСКА: Босът на клуба прати човек с пистолет да ме посрещне на летището


Бивш ас на ЦСКА: Босът на клуба прати човек с пистолет да ме посрещне на летището
Снимка: БГНЕС

28987 0

Любопитна история, свързана с ЦСКА, разказа бившият халф на тима Тиаго Родригес. Португалецът, който игра за "червените" в периода 2017-2021 година, сподели какви са били първите му впечатления от София и българския гранд.

"Когато отидох в България, собственикът на клуба беше казал, че на летището ни чака един господин. Пристигнахме, видях един господин с пистолет и си помислих, че трябва да е полицай тук, на летището. Никой друг не се появи. Обадихме се на президента, той настоя, че неговият човек вече е там, казах, че там има само един господин с пистолет и той каза: "Това е той", разказа Тиаго пред tribuna. expresso.pt.

"Тогава минахме през много разрушени райони, видях колите по пътя и сякаш нямаше правила за шофиране, всеки правеше каквото си иска. Центърът на София е страхотен, но периферията е с много порутени сгради, много разруха", допълва Родригес.

Португалецът, който подсили ЦСКА от Насионал, разказа още интересни неща, свързани с първите му дни в българския отбор.

"Съпругата ми говори много добър английски, тя идваше с мен, винаги го оставях на нея (бел. ред. засмива се, докато го изрича). Вече обаче бях осъществил контакт с Рубен Пинто и Давид Шимао. Пинто ми намери къща.

Той щеше да сменя апартаменти в същата сграда и аз веднага се възползвах от това - взех апартамента, който той щеше да напусне" - разказва още за първите си моменти, след като пристигна на "Българска армия". А ето кой в ЦСКА взима решенията за входящите трансфери

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички