"Много ни натискаха": Треньорът на Фенербахче с леко противоречие за Лудогорец


"Много ни натискаха": Треньорът на Фенербахче с леко противоречие за Лудогорец
Снимка: Фейсбук страница PFC Ludogorets 1945

4415 0

Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал говори след победата над Лудогорец с 3:1. По този начин неговият отбор остава убедителен лидер в групата от Лигата на конференциите. "Орлите" пък остават трети след Нордселанд.

Специалистът, от една страна, призна, че българският отбор е натискал турския гранд. От друга обаче, призна, че е направил тройна смяна сравнително рано в двубоя, за да запази играчите си. И то на фона на красноречивата заявка, че иска първото място.

"Още преди мача казах, че Лудогорец е добър отбор. Беше хубаво да спечелим, но те ни натискаха много. В този мач използвах играчите, които трябваше. В крайна сметка спечелихме и взехме трите точки, искаме да бъдем лидерът в тази група.

Поздравявам Миха Зайч за двата гола, които вкара, но това не е всичко от него - има още. Като водим такива играчи в тима, трябва да им даваме шанс. Нарочно смених трима в 60-ата минута, за да не са натоварени играчите ми за уикенда" - призна той пред турските медии.

След загубата за Лудогорец от Фенербахче пък Георги Дерменджиев напомни мачовете с Реал Мадрид, Ливърпул, Арсенал и ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички