Бивш играч на Черно море за Лудогорец: Те летят над българския футбол и са много силни у дома


Бивш играч на Черно море за Лудогорец: Те летят над българския футбол и са много силни у дома
Снимка: Оф. сайт на Черно море

3161 0

Бившият защитник на Черно море и Спартак (Варна) - Сами Ел Анаби, разкри пред Андерлехт какво ги очаква тази вечер в Разград. Белгийците гостуват на Лудогорец в първи плейофен мач от Лига на конференциите.

"Те летят над българския футбол. Това е наистина много добър отбор, който играе добър футбол. Лудогорец има много национали, особено българи, но и други. Играе много добре, офанзивно, директно, особено с много добри бразилски играчи. Лудогорец също е добра витрина, много играчи си казват, че предпочитат да дойдат в Разград и да играят в Европа, отколкото в малък клуб другаде.

Трябва да се каже, че са победили Рома у дома в Лига Европа. Затова Андерлехт ще трябва да внимава: Те са много силни у дома. Бих поставил Лудогорец в топ 5 в Белгия, без колебание", заяви мароканецът пред walfoot.be.

Настоящият футболист на Уидад (Казабланка) споделя, че "Лудогорец Арена" не се радва на най-топлата атмосфера в България. Ел Анаби игра за "моряците" в периода 2021-22 г., а за Спартак - през 2022-ра.

"Това не е стар традиционен клуб като ЦСКА София, Черно море или Спартак Варна. Атмосферата е различна, стадионът е по-модерен. Със Спартак Варна играх пред 15 000 души, след това срещу Левски София пред 30 000 души... Това са невероятни спомени", допълва бранителят, който като юноша играе в няколко белгийски отбора. А ето как се представят българските отбори срещу белгийци в исторически план. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички