Лудогорец - Андерлехт по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига на конференциите?


Лудогорец - Андерлехт по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига на конференциите?
Снимка: ludogorets.com

15578 0

Тази вечер от 22:00 часа Лудогорец приема Андерлехт в първи плейофен мач от турнира Лига на конференциите. Срещата ще бъде на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Шампионите на България загряха за първия си двубой в Европа след зимната пауза с труден успех над Спартак (Варна) с 2:1 като гост при завръщането на родното първенство.

Разградчани стигнаха до плейофен мач в третия по сила евротурнир, след като остана трети в група С на Лига Европа. "Орлите" играха силно, но загуба от Рома в последния мач им отреди участие в Лига на конференциите.

Андерлехт достигна до плейофния кръг в Лигата на конференциите, след като завърши на второ място в групата си с 8 точки, с две повече от третия Силкеборг. Белгийците са едва десети в класирането на Про лигата, на цели 28 пункта от водача в таблицата Генк.

Реваншът между Андерлехт и Лудогорец е идния четвъртък от 19:45 часа българско време. Двубоят Лудогорец - Андерлехт ще бъде предаван пряко по Мax sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички