Бекали потвърди: Иска Кешеру обратно, но заплатата му го плаши


Бекали потвърди: Иска Кешеру обратно, но заплатата му го плаши
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2413 0

Собственикът на ФКСБ или Стяуа - Джиджи Бекали, неочаквано потвърди, че клубът иска обратно в редиците си нападателя Клаудиу Кешеру. Румънският клуб ще задвижи трансфера на звездата на Лудогорец през зимата.

По-рано тази седмица Бекали заяви, че 30-годишният нападател не го интересува, но скоро промени мнението си.

"Кешеру наистина ме интересува. Пресата ме вдъхнови за това, защото от там излезе тази идея", призна Бекали пред "Prosport".

Нападателят е разглеждан като заместник на напускащия Денис Алибец. Когато той се раздели с клуба, на Кешеру ще му остават 6 месеца от договора с разградчани и той ще може да преговаря с всеки отбор. Ако обаче Стяуа го пожелае още през януари, вероятно Лудогорец ще поиска значителна сума за правата му.

Друг проблем за завръщането на звездата в Румъния ще бъде неговата заплата. Според изданието в Разград той прибира 600 000 евро годишно, а такива пари в родината му няма кой да му даде.

Плюс за прибирането на Кешеру у дома ще бъде сегашният му статут с отбора. Нападателят е резерва при Димитър Димитров-Херо и това може да го накара да се раздели с отбора още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички