Сензация: Голмайсторът на Лудогорец отива в Левски?


Сензация: Голмайсторът на Лудогорец отива в Левски?
Снимка: БГНЕС

4150 0

Ръководството на Левски ще направи офанзива за един от най-добрите играчи на Лудогорец през последните години - румънският голмайстор Клаудио Кешеру. Изненадаващата информация идва от "Topsport.bg", които се позовават на собствен информатор в "синия" клуб.

На "Герена" се обсъжда сериозно идеята да бъде привлечен националът, тъй като в Лудогорец той е недолюбван от Димитър Димитров - Херо. Кешеру играе в по-незначителни мачове, като има едва няколко минути игра в Лига Европа. Дори честото му оставяне на пейката обаче не пречи на факта той да е основен реализатор за своя отбор, като има 7 гола в 9 мача от Първа лига, както и два в квалификациите за Шампионска лига.

Договорът на нападателя изтича след края на настоящия сезон, като по негови думи никой от ръководството на "орлите" не го е търсил за преговори. Той предпочита да се завърне в Румъния, както неведнъж е заявявал, но въпреки това от Левски ще се опитат да го задържат в Първа лига. Нападателят е с желания от Делио Роси профил - силен в наказателното поле, открива пространства за крилата на отбора и има страхотен голов нюх.

На "Герена" няма да имат проблем да задоволят и личните условия на футболиста, тъй като Спас Русев, както заяви самият той наскоро, е готов да инвестира в качествени играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички