Антон Недялков оцени подготовката и сподели очакванията си за срещите със Сутиеска


Антон Недялков оцени подготовката и сподели очакванията си за срещите със Сутиеска
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1207 0

Българският национал и играч на Лудогорец Антон Недялков говори след успешно завършената подготовка на "орлите" и преди началото на поредния им поход към груповата фаза на Шампионска лига. Първият тазгодишен съперник на "зелените" е шампионът на  Черна гора – Сутиеска. 

"На 99 процента съм готов. Очаквам с още няколко мача да вляза напълно в нужния ритъм, който треньорът изисква. Мисля, че на подготовката всички се старахме максимално и сме готови", започна бранителят.

"За отбора на Сутиеска не мога да кажа много. За мен е важно нашият отбор да е максимално концентриран и да играе на нужното ниво. Разбира се, че ще се постараем да си решим мача още утре. Колкото по-бързо излезем от този двубой като победители, толкова по-добре. А какво ще се случи, не можем да кажем".

"Ще излезем максимално концентрирани, защото сме наясно, че това е първи мач. Ще бъде много трудно, но ще дадем максимума от себе си, за да излезем победители. Винаги ще кажа, че сме готови. Все пак ние сме шампиони на нашата страна, затова трябва да се представим по най-добрия начин в клубните турнири", заяви националът.

"Сигурен съм, че момчетата са концентрирани и са готови за този двубой. Тези мачове са от голямо значение за нас. Надявам се в утрешния мач, а и в следващите да излизаме като победители", завърши защитникът.

Вижте какво коментира наставникът на отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички