Антон Недялков: С европейските мачове се гради отбор, това беше добър лагер


Антон Недялков: С европейските мачове се гради отбор, това беше добър лагер
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1264 0

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, говори след успеха с 3:0 над Нюрнберг в последната лятна проверка на "орлите" преди старта на официалните срещи през следващия сезон.

Нецялков отличи играта на отбора си през първата част срещу деветкратния шампион на Германия, но призна неточностите при разградчани в част от второто полувреме.

“Първото полувреме играхме много добре, през втората част в началото имахме колебливи моменти, но след това отбелязахме. Доволни сме като цяло от лагера, аз се присъединих по-късно заради националния отбор. Нямаме търпение да започнат евротурнирите. Има умора, не успяхме да си починем толкова, но мисля, че имаме още няколко дни да се подготвим и ще сме на ниво за важните мачове, когато трябва да показваме добро лице", започна той.

"Лудогорец надгради в своята увереност да играе повече с топката. Вече не се притесняваме, дори и съперникът да ни пресира дълбоко. Мисля, че през този лагер стана добре в този аспект. Винаги Лудогорец има качества, въпреки че сега подмладяваме отбора, но с европейски мачове се гради опит. След третия кръг идват сериозните противници. Левски ЦСКА се опитват да градят отбори и ще е по-трудно през този сезон в шампионата. Това е добре за българския футбол. Надявам се да се случи”, каза Недялков. А защо Моци се завърна на терена, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички