Анте Шимунджа преди Лудогорец - Сутиеска: Написахме си домашното


Анте Шимунджа преди Лудогорец - Сутиеска: Написахме си домашното
Снимка: Ludogorets.com

1441 0

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде пресконференция преди утрешното (5 юли, 20:45 ч.) домакинство на Сутиеска от втория предварителен кръг по пътя към групите на Шампионска лига.

*"Орлите" посрещат черногорците в първия мач, а реваншът е насрочен за 12 юли!

"Написахме си домашното, разузнахме ги", започна Шимунжда. "Имаме необходимата информация за следващия съперник и очаквам максимални усилия от нашия отбор и голяма амбиция към мача. Знаем, че ще бъде труден, защото е квалификация за Шампионска лига. Имаме максимален респект към противника".

"Трудно е да позная как ще играят, но предполагам, че ще е по-дефанзивно, защото в първата среща са гости. Най-вероятно ще бъдат опасни на контраатака. След като направихме анализа на техния отбор нашите играчи са наясно с това, което трябва да правят. Трябва сме концентрирани 95 минути и да наложим нашия си стил на игра", допълни треньорът на "зелените" и разкри, че Кирил Десподов не е готов за цял мач:

"Всички са на линия. Всички тренираха много добре и са готови да играят. Групата, която имаме в момента, е с голяма амбиция и качество. Всички, които се върнаха от националните отбори, имат специална програма. Десподов тренира много добре, но не е готов за 90 минути. Все пак не е участвал и в приятелските мачове...".

"Сутиеска е шампион на своята държава, което е респектиращо. И в двата мача искаме да покажем най-високото си ниво. Вярваме в себе си и в нашите качества", завърши 50-годишният Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички