Антон Недялков коментира ЦСКА и 3-те точки аванс на "червените" пред Лудогорец


Антон Недялков коментира ЦСКА и 3-те точки аванс на "червените" пред Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

13684 0

Българският национал Антон Недялков говори след дербито с Левски от 21-вия кръг в Първа лига. Лудогорец и "сините" завършиха при равен резултат 0:0, а бранителят бе избран за най-добър в срещата. Той отсече, че представянето в Европа не е повлияло на тима, за да не спечели дербито.

Освен това бе запитан за преднината, която ЦСКА вече има преди Лудогорец, изразяваща се в 3 точки. Недялков призна, че това няма да вкара допънително напрежение при разградчани.

"Благодаря за наградата. Не мога да кажа какво не е стигнало за победа, но явно нещо липсва - дали недостиг на самочувствие, дали индивидуална класа, дали друго. Европейските мачове бяха като престиж - на надградим, не вярвам, че това е повлияло да играем по-добре или по-зле.

Лудогорец трябва да играе всеки един мач за победа. Може би, днес не бяхме това, което искахме. Лудогорец винаги се бори да е шампион, не мисля, че ще влезе повече напрежение заради това, че ЦСКА е с 3 точки повече от нас. До края на сезона ще направим всичко възможно, за да излезем първи, има достатъчно време" - сподели Недялков.

След срещата говори и старши треньорът на "орлите". Анте Шимунджа призна, че Лудогорец е бил по-близо до победата от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички