Анте Шимунджа отсече: Бяхме по-близо до победата, титлата е нашата цел


Анте Шимунджа отсече: Бяхме по-близо до победата, титлата е нашата цел
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1469 0

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, не остана особено доволен от резултата, постигнат от своите възпитаници в дербито на 21-ия кръг в Първа лига.

Разградчани завършиха при нулево реми визитата си на Левски на стадион "Георги Аспарухов". "Орлите" дори не регистрираха точен удар във вратата на съперника, но според наставника, победата е била в техните ръце.

"Не съм доволен от резултата, защото имам усещането, че ние бяхме по-близо от Левски до трите точки. Трябва да знаем обаче, че когато говорим за мач на техния стадион и такъв срещу качествения отбор на Левски, е трудно. Станахме свидетели на добър мач, най-вече откъм динамика, което е важно за играта", започна Шимунджа след двубоя и продължи.

"Да, начинът, по който влязохме в мача и се отнесохме към него, беше добър. Доволен съм от това, но имаше някои неща, най-вече в завършващия етап, от които да желаем повече. Трябва да кажем обаче, че и Левски заслужаваше точка.

Това е дерби. Два големи отбора се срещат и трябва да се възползваш от всяка възможност. Мисля, че успяхме да се справим с почти всяка ситуация по най-добрия начин. Имахме 3 или 4 ситуации в атака, които трябваше да вкараме. 

Ще излъжа, ако кажа, че не е така. С Андерлехт мачът беше много емоционален. Също така, изразходихме много сили във физическо отношение. Усещането е, че останаха някои последствия.

Основната ни цел е титлата в България и отпадането от Андерлехт не променя нищо. Ще работим много здраво, за да бъдем шампиони. Има все още страшно много точки за печелене и губене, така че продължаваме напред и да се борим. Искаме да бъдем шампиони", завърши Анте Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички