Треньорът и капитанът на Лудогорец приветстваха Тодор Неделев след ремито с Левски


Треньорът и капитанът на Лудогорец приветстваха Тодор Неделев след ремито с Левски
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2824 0

Може би най-голямата сензация по време на зимния трансферен прозорец в Първа лига стана факт в самия му край.

В заключителните часове от него стана ясно, че Лудогорец изненадващо е договорил сделка с легендата на Ботев Пловдив Тодор Неделев, който подсилва "орлите" за следващите 3 години.

Информацията "взриви" социалните мрежи малко преди двубоя на разградчани с Левски на стадион "Георги Аспарухов", завършил по-късно 0:0. След срещата и треньорът на "орлите" - Анте Шимунджа, както и капитанът на тима - Антон Недялков, бяха попитани за голямата новина. Никой от тях не отрече, а дори напротив.

"Вижте, имаме някои проблеми с контузии, които не очаквахме. Да, това е футболът и разбира се, Тодор Неделев е опитен играч. Имаме нужда от такива състезатели, а той може да ни даде това, което ни трябва", коментира Шимунджа след двубоя.

"Ако всичко е наред, аз ще съм един от най-щастливите с Тошко Неделев. Пожелавам му успех и го чакам с нетърпение да влезе в отбора", добави Антон Недялков.

Неделев неотдавна бе потърпевш от катастрофа с автобуса на българския национален отбор в Грузия. Той обаче изненада с бързите си темпове на възстановяване и вече е на разположение на "канарчетата". Стана ясно и кога долу-горе той отново ще може да облече фланелката на "лъвовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички