Анте Шимунджа: Проблемът беше през първото полувреме


Анте Шимунджа: Проблемът беше през първото полувреме
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1154 0

Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, призна, че тимът му е изиграл слабо първо полувреме, което е довело до проблемите на "орлите" при равенството - 1:1, срещу Царско село.

„Днес проблемът беше през първото полувреме. От първия удар получихме гол. Навлизането ни в двубоя бе по-бавно. Знаехме качеството на противника. Не бяхме на нашето ниво. Не очаквахме лесен мач. Играеш срещу отбор, който е добре организиран и бяхме готови за битка, но във футбола не получаваш винаги каквото искаш. През второто полувреме показахме характер и бе по-добро от първото“, запчона Шимунджа.

„Ако говорим за момента, когато получаваме първи гол, не е едно и също, както бе с Левски, Царско и т.н. Мислим за себе си и се опитваме да сме подготвени за тези ситуации. Понякога получаваме гол с първия удар срещу нашата врата и върху това трябва да работим. Имаме осем национали и сега ще починем малко, а след това ще усъвършенстваме пропуските, които имаме“, добави още треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички