Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа похвали Матиас Тисера за чудесния дебют, но не съвсем


Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа похвали Матиас Тисера за чудесния дебют, но не съвсем
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2032 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви след разгромната победа над Монтана, че е доволен от факта, че неговите футболисти са подходили правилно към мача и са показали уважение към съперника:

"Доволен съм от поведението на тима, показахме уважение към нашия съперник. Дадохме шанс на някои играчи, които по-малко играеха. Важното е, че победихме. Това е въпрос на професионализъм. Уважаваме всички и се опитваме във всеки мач да подхождаме така. Видяхме хубави неща в днешния мач", каза той пред камерата на "Diema". 

В днешната среща новото попълнение Матиас Тисера отбеляза дебютните си два гола с екипа на "орлите", но Шимунджа заяви, че аржентинецът не е играл на нивото, на което знае, че може:

"Футболистите, които дойдоха, трябва да се адаптират бързо. Имам много талантлив отбор и конкуренцията е голяма. Матиас Тисера вкара два гола, но не е на това ниво, на което знаем. Важно е да имаме конкурентноспособен състав. Марин реши да отиде в друг отбор и имахме нужда от още един нападател, защото в някои мачове ще играем с двама на върха на атаката".

"Трябва да се насладим на победата и след това ще мислим за мача с Ботев Враца. Вървим стъпка по стъпка и следващият ни мач е най-важният за нас", каза още Шимунджа, който през идния уикенд (6 март) гостува на Ботев Враца в среща от 22-ия кръг на първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички