Каули Оливейра: Щастлив съм, че отбелязах гол на Интер, но...


Каули Оливейра: Щастлив съм, че отбелязах гол на Интер, но...
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3227 0

Единственият играч на Лудогорец, който съумя да пробие защитата на Интер - Каули Оливейра, съжали, че отборът му не е стигнал поне до точка и дори до победа при гостуването си на "Джузепе Меаца" на Интер. 

Крилото беше изненадващ титуляр срещу "нерадзурите", но именно той откри резултата в мача през първото полувреме. Още до края на първата част обаче гостите допуснаха пълен обрат, и то след две критични грешки в защита. И голмайсторът отчете този факт. 

"Знаехме, че ще бъде труден мач. Започнахме добре в началото, вкарахме гол, но допуснахме две грешки. Знаехме, че срещу Интер не можем да допускаме такива грешки", съжали Каули след срещата като маркира основните разлики между двата двубоя срещу Интер.

"Първият мач беше малко по-затворен, играхме по-предпазливо. Сега се бяхме отворили повече, стигнахме до гол, но за съжаление загубихме. Не е въпрос на късмет, направихме добро първо полувреме, но трябваше да сме концентрирани през цялото време. Щастлив съм, че вкарах гол на Интер, но сега ще насочим силите си на вътрешната сцена", каза Каули след поражанието. 

Факт е, че Лудогорец изглеждаше много по-добре във втората среща срещу Интер, като в първия мач отборът отправи само един удар за всички 90 минути. И треньорът на тима отчете този факт, като Павел Върба разкри на какво се дължи загубата на Лудогорец (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички