"Ако ги подценим, това може да ни изиграе лоша шега" - Кирил Десподов предупреди Лудогорец


"Ако ги подценим, това може да ни изиграе лоша шега" - Кирил Десподов предупреди Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1576 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов говори пред журналисти след прибирането на отбора от летния подготвителен лагер в Австрия. "Орлите" изиграха четири мача, в които записаха две победи, едно равенство и една загуба, но българинът не се появи в игра, тъй като все още се възстановява от травма:

"Добре се чувствам, вече съм почти готов да влезна на 100% да тренирам с отбора. Не мисля, че съм пропуснал много. Играх три мача с националния отбор в началото на месеца. А не съм и спирал да тренирам във фитнеса, в басейна и на терена в последните три дни. Така че мисля, че другата седмица се очаква да вляза на 100% в тренировките", започна 25-годишният футболист.

"Смятам, че отборът е готов, трябва да надградим още тази седмица и ще бъдем готови да направим силни мачове в Европа. Направихме добра подготовка, така че няма какво друго да кажа".

*На 5 юли Лудогорец стартира сезон 2022/23 с домакинство на Сутиеска по пътя към груповата фаза на Шампионска лига, а реваншът е насрочен за 12 юли. На 8 юли пък е гостуването на Септември София от 1-ия кръг на Първа лига!

"Трябва да видим по-силен Лудогорец, защото в Европа няма слаби отбори. Ние трябва да даваме максимума от себе си, да бъдем максимално концентрирани и да бъдем по-силни от миналата година, ако искаме да играем в Шампионската лига. Не трябва да подценяваме отборите, които ни се паднаха, защото всеки може да те изненада. Ако ги подценим, това може да ни изиграе лоша шега", предупреди Десподов.

"Дай Боже да не стъпваме накриво в началото, както го правехме досега. Имаме дълга скамейка с добри футболисти. Ще се борим и на двата фронта и няма да подценим никой мач. Ще се раздадем в първенството, но най-важна в момента е Шампионската лига".

Вижте още: Разкриха защо пропадна контролата на ЦСКА срещу Ференцварош

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички