Разкриха защо пропадна контролата на ЦСКА срещу Ференцварош


Разкриха защо пропадна контролата на ЦСКА срещу Ференцварош
Снимка: Cska.bg

2096 0

През вчерашния 27 юни стана ясно, че контролата на българския гранд ЦСКА срещу унгарския Ференцварош, която беше насрочена за 28 юни, няма да се състои, а новината бе съобщена с кратка публикация на "червените" в официалния им сайт.

В поста на клуба не се споменаваха конкретни причини, но според "Тема Спорт" лично старши треньорът Саша Илич е пожелал този двубой да не се играе и решението му е напълно логично.

Не е тайна, че доста футболисти на "армейците" са в лазарета с различни болежки и при това положение сърбинът е преценил, че няма да успее да събере нужната бройка играчи, с които да излезе срещу унгарците.

Неговото желание е било да пусне в игра различен състав от този, който загуби тежко от румънския Сепси, но, заради отсъствието на Мено Кох, Тибо Вион, Георги Йомов, Бисмарк Чарлс, Йоан Бауренски и Митко Митков, тази идея е станала невъзможна за осъществяване.

"Червените" завършват лагера си в Австрия с три загуби и една победа - 1:4 срещу Гройтер Фюрт (18 юни), 5:3 срещу Кематен (21 юни), 1:2 срещу РБ Залцбург и 0:4 срещу Сепси. Сезон 2022/23 за ЦСКА стартира на 10 юли, неделя, с домакинство на Арда Кърджали в Първа лига!

Вижте още: Анте Шимунджа: Доволни сме от подготовката, Лудогорец е най-големият си конкурент за титлата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички