Вижте причината Кешеру да остане извън състава на Лудогорец


Вижте причината Кешеру да остане извън състава на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2633 0

Българският шампион Лудогорец изненадващо излезе в гостуването си срещу Цюрих с бразилския талант Жуниор Брандао сред титулярните 11. Това беше първи мач за него сред стартовите 11, като до момента през сезона той имаше едва 9 минути на терена.

Причината за това решение е Пауло Аутори е вирус, който е повалил голмайстора от началото на сезона Клаудио Кешеру. Румънецът е с много висока температура и е бил изваден от групата за мача, заради невъзможността да играе в срещата с швейцарския тим.

Изненадващо обаче остава решението на бразислкия специалист да заложи на Брандао, който няма достатъчно игрово време с атакуващото трио между Марселиньо, Вандерсон и Лукоки. Очакванията бяха, че Якуб Свиерчок ще получи шанс да изява, след като напарави отлични игри в края на миналия сезон, а и през този. Брандао обаче поведе атаката на тима срещу Цюрих. Какво се случва в мача може да видите тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички