Моци отложил заемането на шефско място в Лудогорец и подписа нов договор


Моци отложил заемането на шефско място в Лудогорец и подписа нов договор
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1589 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци е подписал нов контракт с клуба. 33-годишният румънец ще остане в Разград за още две години или до 2021 г., тъй като настоящият му контракт изтичаше през лятото на 2019 година. Новината съобщи Telekomsport.ro.

Изданието разкрива още нещо важно около този епизод - Моци е имал разговор със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, който го е убедил да остане в отбора до 35-годишна възраст. Иначе идеята е била румънският национал да заеме ръководна длъжност в българския клуб.

КОЗМИН МОЦИ ИГРАЕ ПОСЛЕДЕН СЕЗОН В ЛУДОГОРЕЦ, А МОЖЕ И ИЗОБЩО

Срещата между Домусчиев и един от най-дълго пребивавалите в отбора играчи се е състояла преди мача на Румъния с Черна гора.

Бранителят дойде в Разград през юли 2012 година срещу сумата от 400 000 евро. Оттогава насам той той е основен играч за "орлите". Моци има 242 мача за българския клуб, в които е отбелязал 28 гола и е дал 12 асистенции. С Лудогорец румънецът стана шест пъти шампион на България, спечели Купата на България и 3 пъти Суперкупата.

Същевременно един от асовете на тима бе предложен за трансфер в английската Висша лига. Вижте кой е той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички