Убеждават Рафа Бенитес и Рой Ходжсън да купят Кешеру още тази зима


Убеждават Рафа Бенитес и Рой Ходжсън да купят Кешеру още тази зима
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2010 0

Нападател от българската Първа лига може да помогне на някой от закъсалите тимове във Висшата лига да спаси сезона си. Става дума за играча на Лудогорец Клаудиу Кешеру, а мнението е на журналисти от английското издание 90min.com. То препоръча румънеца на клубовете Хъдърсфийлд, Нюкасъл, Саутхемптън, Кардиф Сити, Кристъл Палас и Уулвърхемптън.

Изданието пише, че тези шест елитни английски тимове са на дъното в класирането, заради неумението да бележат голове. 90min.com посочва, че клубове в тяхното състояние често прибягват до привличането на нов нападател още през зимния трансферен прозорец, което понякога помага. За пример са дадени Кристоф Дюгари в Бирмингам през 2003 г. и Клинт Демпси във Фулъм през 2007 г.

РАЗКРИТИЕ: КЕШЕРУ ПОДПИСАЛ СРЕЩУ АБСУРДНА ЗА БЪЛГАРИЯ СУМА

За Кешеру, който е в компанията на стрелците Мунас Дабур, Камил Вилчек, Йозеф Мартинес, Мбайе Дианье и Кристиан Стуани, изданието пише, че е неизвестен нападател, с когото трябва да бъде подписано през януари".

"Въпреки че игра дълго време във Франция, Кешеру показа някои феноменални реализаторски способности, след като се присъедини към Лудогорец. Нападателят на Челси Оливие Жиру, който игра с Кешеру за френския Тур през 2009 г., призна в интервю, че румънецът е "добър технически и с невероятно чувство за разбирателство с останалите на терена". Дори и българската лига не е най-престижната, не може да се отрече, че Кешеру знае как да намери гърба на мрежата. Той със сигурност няма да бъде скъп вариант и може да се окаже истински добра сделка за всеки отчаян клуб", пише английското издание.

През изминалото лято Клаудиу говори за бъдещето си и сподели къде иска да играе. Повече по темата - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички