Моци откровен: Бяхме много слаби, понякога излизаме и не играем


Моци откровен: Бяхме много слаби, понякога излизаме и не играем
Снимка: Иван Йочев

2326 0

Защитникът със статут на легенда в Разград - Козмин Моци, каза, че Лудогорец са играли много слабо по време на поражението от Цюрих с 0:1 в Швейцария. Бранителят призна, че отборът е допуснал грешки, а в някои мачове "орлите" изобщо не играят добър футбол.

"Беше един слаб мач, но не само от наша страна, но и от тяхна. Направихиме една грешка, след която падна гол. Това се случи. Не играхме както трябва, не знам защо се получи така", започна Моци пред медиите след поражението.

"Понякога просто не излизаме добре на терена, не знам защо се получава така, но се случва и не играем добър футбол".

В същото време Моци насочи вниманието си към предстоящите мачове, като подчерта, че отборът трябва да почне да печели - както в българския футбол, така и в Европа.

"Ако искаме да се класираме, трябва да спечелим и в двата мача до АЕК. Трябва и в първенството да си вземем мачовете, защото трябва да се доближим до Левски. Когато след два мача нямаш точка, нормално мачовете да са по-важни. Трябва да вземем максимума от всички останали мачове", подчерта румънският бранител. Капитанът на отбора Дяков пък беше бесен след срещата - ето какво каза!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички