Лудогорец преговаря с чужденци за мястото на Антони Здравков?


Лудогорец преговаря с чужденци за мястото на Антони Здравков?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4424 0

Лудогорец може да започне новата година с нов треньор. Или поне да назначи човек, с когото настоящият такъв Антони Здравков да координира работата си. Това става ясно от новината на вестник "Тема Спорт", която гласи, че "ръководството на Лудогорец води разговори със специалисти от чужбина, които да започнат работа в клуба от зимата".

Изданието посочва като причина за това безславното отпадане от групите на Лига Европа, слабата игра в първенството и факта, че тимът стигна до четвъртфиналите за Купата на България благодарение на лотарията на дузпите. Там "орлите" ще се сблъскат с ЦСКА.

ЛУДОГОРЕЦ ЗАПОЧНА АКЦИЯТА "НОВ ТРЕНЬОР"

Преди време, още докато Пауло Аутори бе начело на отбора, от Разград обявиха, че бъдещето на Лудогорец е свързано с чуждестранни специалисти. И именно в тази насока се работи. Очаква се развитие да има до края на годината. Същевременно Лудогорец продължава подготовката си за гостуването на Локомотив (Пловдив). Мачът на "Лаута" е в събота от 17:30 часа.

Вчера клубът обяви промени на високо ниво. Вижте какви бяха те в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички