Лудогорец отмъкна футболист на ЦСКА?


Лудогорец отмъкна футболист на ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2894 0

Шампионът на България Лудогорец е осъществил още един трансфер, като този път играчът е от Първа лига. В сделката, която "Гонг" твърди, че са осъществили в Разград, има леко скандален привкус, тъй като става дума за футболист на ЦСКА, с който "червените" са планирали да продължат сътрудничество. Става дума за крилото Жоржиньо.

Според информацията на колегите, българският клуб и собственикът на правата на Жоржиньо - Сент Етиен, са постигнали договорка и от първи юли португалецът ще стане собственост на Лудогорец. Футболистът е имал записана в договора си откупна клауза, която от Разград са активирали.

Крилото игра на "Българска армия" като преотстъпен през пролетния полусезон. Според източника ЦСКА са се отказали да привлекат за постоянно Жоржиньо, тъй като поисканата от френския клуб сума за правата му е била непосилна за тях.

23-годишният футболист е продукт на школата на Манчестър Сити, където преминава през 2011 година. Той има мачове за дублиращия отбор на "гражданите", воден от Патрик Виейра. Играчът има двойно гражданство и е национал на Гвинея-Бисау. Като юноша е ставал европейски вицешампион с Португалия (U-19) на континенталния шампионат през 2014 година в Унгария. А какви са целите на Лудогорец през новия сезон вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички