Стойчо Стоев: Целта ни са групите в ШЛ, за успеха са нужни промени


Стойчо Стоев: Целта ни са групите в ШЛ, за успеха са нужни промени
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2943 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори за промените, които се готвят в отбора му за новия сезон. Както е известно, разградчани отново ще играят квалификации в Шампионска лига, след като станаха шампиони на България. Днес те представиха официално две нови попълнения. Подробности вижте в този материал.

"Очаквам отборът да е променен, видя се още през пролетния полусезон, че имаме нужда от освежаване, нови играчи. Немалка част от сегашните футболисти ще останат, тъй като са се доказали във времето, че са добри футболисти", заяви Стоев на пресконференция днес.

"За да успеем в Европа, трябва да сме малко попроменени, тъй като ще бъде доста трудно. Имаме разговори с още играчи, надявам се да се осъществят трансферите. Ще се опитаме да направим състав с тези футболисти и с новите. Задачата, която сме си поставили, е влизане в групите. Времето ще покаже обаче дали ще успеем да се класираме в тях. Надявам се да успеем да се справим добре в европейските мачове", каза още наставникът на "орлите".

Специалистът разкри, че Вандерсон вече тренира нормално, Марселиньо се възстановява в Бразилия и ще се прибере в България на 13 юни. Стоев изрази надежда той да се включи наравно със съотборниците си на лагера в Австрия. Националите на Лудогорец пък са в почивка до неделя.

Няма как да съм спокоен. Всеки треньор си има тревогите. Моите са трансферите, които ще направим, как ще изглежда отборът с новите. И двамата могат много. Надявам се бързо да се адаптират. Те имат нужните качества, за да развият отбора в позитивна насока", завърши треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички