Стойчо Младенов е провел среща с Гриша Ганчев тези дни


Стойчо Младенов е провел среща с Гриша Ганчев тези дни

5327 0

Най-успешният треньор на ЦСКА през новия век Стойчо Младенов се е срещнал със силния човек в клуба Гриша Ганчев. Това се е случило преди седмица в офиса на бизнесмена, съобщава "Тема Спорт".

Наставникът неведнъж призна в свои интервюта през последните 3 години, че поддържа контакт с финансовия благодетел на "червените". През ноември миналата година пък Младенов призна, че през последните 2-3 години е имал разговори с Ганчев. В момента обаче специалистът има железен договор с казахстанския Кайсар, а и прави добро начало на сезона. Той е начело на Кайсар от ноември 2016 г.

Младенов се е прибрал в България покрай паузата в казахстанското първенство, което се провежда в цикъл пролет-есен. През първите 2 седмици от юни нямаше никакви мачове. В неделя следобед обаче шампионатът бе подновен. Договорът на българина с Кайсар е до края на 2019 година, като в него има опция за удължаване. Самият Младенов неведнъж заяви, че е въпрос на време да води ЦСКА за пети път в кариерата си. Обстоен анализ на изминалия сезон на ЦСКА можете да видите в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички