В Разград мирише на уволнение: Ето кои са вариантите за нов треньор на Лудогорец


В Разград мирише на уволнение: Ето кои са вариантите за нов треньор на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5166 0

Загубата от Черно море на "Тича" в първенството днес засили още повече слуховете за треньорска смяна в Лудогорец. Още повече че през 2019 година, през пролетния полусезон, разградчани се представят трагично - те са без победа в трите си мача в този период и са спечелили само 2 точки.

Както е известно, Лудогорец показа лоши резултати по време на зимната подготовка, а при подновяването на първенството завърши наравно с аутсайдера Верея и с Ботев (Пд), а днес загуби от Черно море с 0:1.

Ако не предприемат поредното изненадващо треньорско назначение, в Лудогорец почти сигурно ще дойде треньор, който е работил в Първа лига. Вариантите са три:

1. Славиша Стоянович - Бившият наставник на Левски беше освободен след пристигането на новата власт в клуба в лицето на Павел Колев като директор и Васил Божков като благодетел. Според слуховете сърбинът със словенски паспорт е бил предложен на ръководството на разградчани и няма да е изненада, ако той замени Здравков, още повече че вече познава Първа лига.

2. Илиан Илиев - Настоящият наставник на Черно море е щастлив във Варна, но изкушението да работиш в Лудогорец не е за подценяване. Още повече че от 6 години Илиев не е работил в клуб, чийто отбор се бори за титлата. За последно той го направи през 2013 година, когато бе треньор на Левски.

3. Станимир Стоилов - Не за първи път "орлите" имат интерес към най-успешния български треньор зад граница в последните години. За първи път обаче той е свободен и би могъл да приеме офертата. Проблем би станало само заялението на Мъри, че в България би работил само в Левски. А кой треньор у нас няма шанс да акостира на "Лудогорец Арена" - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички