Антони Здравков определи загубата на Лудогорец от Черно море като нереална


Антони Здравков определи загубата на Лудогорец от Черно море като нереална
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2045 0

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков определи загубата от Черно море с 0:1 като "нереална". Според него него не е бил зачетен чист гол на разградчани, също така не е била дадена и чиста дузпа за шампионите.

"Не бих казал, че ни се отрази напрежението. Бяхме подготвени, че Черно море разчита на контри, центрирания, не реагирахме добре при няколко ситуации, включително при гола. Оттам-нататък мисля, че доминирахме. Отбелязахме чист гол, според мен няма нарушение в ситуацията, имаше и 100% дузпа, много пропуснати картони за противника. Създаде се нервно напрежение, но не беше от нас създадено то", заяви Здравков.

Относно спекулациите, че може да бъде заменен: "Не съм аз човекът, който ще коментира бъдещето си. Въпреки нереалната загуба днес, отборът остава на първото място и ще е така и занапред. Не се притеснявам, че разликата ще се скъси, защото колкото и да се скъси, продължава да е в наша полза".

Кои са спряганите имена за заместник на Антони Здравков - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички