Лудогорец назначил Херо след категоричен отказ от Мъри Стоилов


Лудогорец назначил Херо след категоричен отказ от Мъри Стоилов

1588 0

Димитър Димитров е бил втори вариант за треньор на Лудогорец. Това по заобиколен начин бе признато от разградския клуб, който в официалната информация за назначаването на Херо призна, че са били водени разговори и с други именити българския и чуждестранни треньори. Според "Тема спорт" става въпрос само за един специалист и неговото име е Станимир Стоилов.

В Лудогорец на практика са взели решението за смяна на Георги Дерменджиев ден-два след отпадането на тима от Апоел Беер Шева от трети предварителен кръг на Шампионската лига. А то влезе в сила след загубения с дузпи финал за Суперкупата.

През този период от време висшето ръководство на "орлите" е провело много кратък сондаж със Станимир Стоилов, който категорично е отхвърлил перспективата да напусне Астана и да се завърне в България.

Това не е първи отказ през последните години на Мъри да поеме Лудогорец. При него никога не се е стигало до финансови детайли или каквито и да е други подробности.

И след като Стоилов деликатно е отклонил предложението за по-сериозни разговори, от Разград са отишли на вариант Херо, който е бил податлив на преговори, но много трудно се е разбрал с шефовете си в Иртиш. Дори се говори, че казахстанският клуб е получил прилична финансова компенсация за разтрогването на договора по взаимно съгласие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички