Кирил Домусчиев с първи коментар след промените в Лудогорец


Кирил Домусчиев с първи коментар след промените в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

4805 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи първи коментар след големите промени, настъпили днес. Разградският клуб обяви раздялата с треньора Пауло Аутори, а след това и със спортния директор Методи Томанов, което бе дори и по-голямата изнеанда. 

 "Промените, които извършихме бяха назрели и в този момент са необходими. Действията ни са в името на по-доброто бъдеще на клуба. Нека привържениците на Лудогорец да бъдат спокойни, че ръководството на клуба знае какво прави и ще продължи да следва политиката на развитие на клуба", коментира пред БЛИЦ Домусчиев, който в момента е на бизнес визита в САЩ.

"Като структура и организация "Лудогорец" ще продължи да се доближава до добрите европейски практики сред футболните отбори. Ще се стремим "Лудогорец" да играе атрактивен и нападателен футбол, което ни спечели симпатиите на футболната общественост в Европа", сподели още той. 

Аутори ще води за последно тима срещу Левски на 20 октовмри, а след това неговото място ще заеме настоящият му помощник Антони Здравков. Той ще дебютира начело срещу АЕК Ларнака в Лига Европа на 25 октомври. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички