Как Домусчиев коментира обрата от 2:0 до 2:3, допуснат от Лудогорец?


Как Домусчиев коментира обрата от 2:0 до 2:3, допуснат от Лудогорец?
Снимка: БГНЕС

4916 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде своя коментар за поражението на тима от Байер Леверкузен на старта в Лига Европа. "Орлите" поведоха с мача с 2:0, но допуснаха цели 3 попадения в своята врата - едно в края на първото полувреме и две до 70-ата минута, които фиксираха пълния обрат в полза на намиращите се в слаба форма "аспирини".

Босът на шампионите обаче прие позитивно поражението на неговия тим и благодари на феновете, които напълниха стадиона в Разград в опит да дадат сили на своите любимци.

"Никой отбор не е застрахован от загуби. За съжаление Байер Леверкузен бяха по- добри. Трябва да си вземем поука и да продължим смело битката в първенството и Лига Европа! Тези фенове, които ни подкрепиха, заслужават да хвърлим максимални усилия", написа Домусчиев в профила си във Facebook.

По-тежко беше прието поражението от капитана Светослав Дяков, който беше много ядосан и обяви причините за шокиращия обрат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички