След Аутори - Лудогорец обяви още по-изненадваща раздяла


След Аутори - Лудогорец обяви още по-изненадваща раздяла

6611 0

Изключително интересни събития се случват в Лудогорец, които са и много изнендаващи. След раздялата с наставника Пауло Аутори, разградчани обявиха раздялата с дългогодишният спортен директор на клуба Методи Томанов. 

Той беше освободен от поста с решение на Управителния съвет на Клуба. Очаква се в близките дни ръководството Лудогорец да направи структурни и организационни промени и да обяви кой ще заеме овакантената позиция.

Управителният съвет на клуба благодари на Томанов за всеотдайната работа през годините. Той е с основна заслуга за селекцията в Лудогорец от средата на 2011 година и има съществен принос за успехите на клуба в българското първенство и на европейската сцена, написаха разградчани на сайта си. 

Томанов беше от изключителна важност за разградския клуб. През май месец Sportlive.bg писа, че до такава раздяла може да се стигне, но тогава твърденията не бяха потвърдени. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички