Италианско издание оцени Лудогорец на 45 милиона евро


Италианско издание оцени Лудогорец на 45 милиона евро
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2283 0

Италианското списание "Гуерин Спортиво" обърна внимание на съперника на Милан в Лига Европа Лудогорец във февруарския си брой. Както е известно, двата тима ще се изправят един срещу друг в 1/16-финалите на втория по сила европейски клубен турнир.

Изданието прави проучване и стига до заключението, че играчите на българския шампион са на обща стойност от 45,2 милиона евро. В същия брой изданието сравнява и Лацио със Стяуа Букурещ, като двата тима ще играят в същата фаза на надпреварата, а румънският тим е оценен на 27,5 милиона евро.

"Разград се намира в долината на река Бели Лом и в общината живеят около 53 хиляди души. Разград вече е наричан "Столицата на футбола в България", като открадна това от столицата София. Лудогорец си прилича с Ювентус, като двата тима имат по шест поредни титли в родината си. Отборът е лидер в класирането сега, а собственик е бизнесменът Кирил Домусчиев. През 2014 година Лудогорец елиминира в същата фаза Лацио. Треньор е Димитър Димитров, който преди това бе начело на Иртиш Павлодар. Треньорът използва схемата 4-3-3, а голмайстор №1 на тима е Марселиньо със 78 попадения. "Росонерите" никога не са отпадали от български отбор - пет срещи - пет победи", информира изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички