Георги Дерменджиев отива в Китай


Георги Дерменджиев отива в Китай

3650 0

Георги Дерменджиев отива в Китай. Специалистът обаче няма да поема тим от местната Суперлига, а заминава за най-многолюдната страна в света, за да изкара празниците със своето семейство.

Не е тайна, че големият син на наставника на Лудогорец - Ангел, е студент в Пекин и живее там от няколко години. Точно заради това Дерменджиев, съпругата му Мариана и малкият им син Георги, ще излетят утре за китайската столица, която е на над 7000 километра от нашата родина.

Специалистът ще изкара заедно със своето семейство Бъдни вечер, Коледа и Нова година, след което се прибира у нас, тъй като още в началото на януари Лудогорец започва зимната си подготовка, която ще бъде насочена към срещите от 1/16-финалите на Лига Европа срещу датския гранд ФК Копенхаген.

„Орлите започнаха лятната подготовка в началото на юни и от тогава буквално до вчера, 14 декември, играчи и треньори нямаха повече от два дни почивка заради сгъстения цикъл от двубои. Сега обаче те ще имат около 3 седмици, в които да отдъхнат преди тежките пролетни битки.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички