Първите думи на Дерменджиев за Лудогорец - Копенхаген


Първите думи на Дерменджиев за Лудогорец - Копенхаген
Снимка: БГНЕС

2228 0

Георги Дерменджиев прие спокойно жребия на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа - "орлите" ще се изправят срещу Копенхаген, който се представи на доста прилично ниво в Шампионска лига.

"Те взеха 9 точки от Шампионска лига, не става въпрос за усмивки. Ще се готвим за мача, има доста време, ще проведем добра и насочена подготовка. Ще видим след мачовете какво ще стане.

Скандинавският футбол не ми е много ясен още, те играят по-директен футбол, но това е отбор с 9 точки от Шампионска лига.

Не съм имал предпочитания, чаках спокойно жребия. Който и да се беше паднал, щяхме да се готвим за него. Имаме желание и амбиция, но нека вървим стъпка по стъпка.

Има време да направим пълен анализ, но 2016 е много силен период за Лудогорец, най-силният откакто го има отбора. Постигнахме толкова много, а най-важното е, че излязохме от групите на Шампионска лига. Приемаме го здраво стъпили на земята и искаме да надграждаме над постигнатото. Бъдете сигурни, че ще израстваме още.

Много ви интересува селекцията, но всичко зависи от изходящите трансфери - от тях ще стане ясно на кои постове ще ни трябва футболист. Двамата братя Георги и Кирил Домусчиеви ще решат кой да бъде продаден и за каква сума на какъв отбор", каза Дерменджиев.

"Най-близките ни цели са свързани с елиминирането на този отбор. Не че нямаме сили да го направим, но трябва да сме много концентрирани.

Нашата задача е да играем в нашия най-добър стил и да изнасяме топката по най-добрия начин", каза Светослав Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички