Дерменджиев проговори за евентуален трансфер на Кафу


Дерменджиев проговори за евентуален трансфер на Кафу

4237 0

"Точно да сме треперили, не сме. Това бе един мач, който очаквахме да бъде по-труден след срещата с ПСЖ. По принцип по-трудно играем срещу Локомотив, те са добър отбор". Това заяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев след победата над Локомотив (Пловдив) с 1:0.

"Мотивацията е малко по-трудна, наистина. Футболистите през този полусезон успяват тази разлика в класите, която я има между мачовете от Шампионската лига и тези в нашето първенство, да я уравновесят".

Относно евентуален трансфер на звездата на тима Джонатан Кафу: "Кафу е много добър футболист. Имаме готовност да реагираме, ако той евентуално бъде продаден. Ще се справим. Имаме набелязани имена за селекция, работим, но ще видим как трябва да се реагира в зависимост от изходящите трансфери.“

"На нас ни трябват футболисти на ниво, което по-високо от това на наличните тук. Така е, ако искаме да надграждаме. Срещу Черно море са ни важни трите точки, защото те са сериозен отбор. След 4 дни играем срещу тях, надявам се да завършим с победа“, допълни още Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички