Gazzetta dello Sport за Лудогорец: На "Сан Сиро" идва най-лошата защита


Gazzetta dello Sport за Лудогорец: На "Сан Сиро" идва най-лошата защита
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4880 0

Италианските медии незабавно обърнаха внимание на Лудогорец, който ще изправи срещу Интер на 1/16-финалите в Лига Европа.  Двубоите са на 20 и 27 февруари, като в първия двубой разградчани са домакини. От Gazzetta dello Sport публикуваха специален материал за българския шампион, който е определен като отбора с най-лошата защита в турнира.

"Лудогорец е отбор от Разград, град с 33 хиляди жители в североизточна България и с много турски емигранти. Тимът премина от група Н, оставайки зад Еспаньол. Лудогорец успя да елиминира ЦСКА Москва и Ференцварош, благодарение на мач, завършил 1:1 у дома в последния кръг с унгарците.

Сред 24-те отбора от групите, достигнали до тази фаза, това е отборът с най-лошата защита, заедно с Айнтрахт, като имат допуснати 10 гола. В шампионата Лудогорец вече има 48 точки след 20 кръга и има 5 точки преднина пред Левски София. Човекът в най-добра форма е румънският бомбардировач Клаудиу Кешру. Той има 9 гола в първенството и 6 в Европа, включително и хеттрик срещу ЦСКА".

А как се е справил Лудогорец досега с италианските отбори - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички