Авторитетно италианско издание се обърка кой е треньор на Лудогорец (СНИМКА)


Авторитетно италианско издание се обърка кой е треньор на Лудогорец (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2338 0

Както вече е известно - Лудогорец ще има много тежка задача в Лига Европа, след като жребият отреди да се изправи срещу италианския Интер. Двубоите от 1/16-финалната фаза на турнира ще се проведат на 20 и 27 февруари, като първата среща ще е в Разград.

Тегленето бе веднага отразено и в италианските медии, като авторитетното издание Gazzetta dello Sport пуска кратка визитка на българския шампион. В нея обаче не е отразено коректно кой е треньорът на Лудогорец, като посоченото от тях име е Стойчо Стоев. Той се раздели с поста си през август тази година.

"Интер ще се изправи срещу българския отбор Лудогорец от Разград. град с 54 000 жители. Той е печелил местния шампионат 8 пъти, както и 2 Купи на България и Суперкупа. Воден от Стойчо Стоев, е лидер в Първа лига с 5 точки пред Левски София. Освен това е  непобеден от 20 дни. В Лига Европа той завърши на второ място в група H зад Еспаньол, изпреварвайки Ференцварош и ЦСКА Москва. Първо Интер ще гостува в България на 20 февруари, а реваншът в на "Сан Сиро" седмица по-късно", пише изданието, като пропускат и че Суперкупите са 4.

По-рано днес от Лудогорец официално обявиха името на новия си треньор - Павел Върба, повече подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички