Домусчиев обяви тайната на трансферния успех на Лудогорец


Домусчиев обяви тайната на трансферния успех на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2160 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отново използва социалната мрежа Facebook, за да похвали своя тим за поредната му добра инициатива. Този път футболистите на Георги Дерменджиев зарадваха децата в училище в Разград, включвайки се в различни игри и раздавайки автографи на десетките малчугани.

Бизнесменът, който празнува 6-а поредна титла на тима, подчерта, че именно заради децата на България основната цел на трансферния пазар за "орлите" е да привличат не просто добри футболисти, а добри "личности".

Ето и какво написа той:

Колкото и да са уморени и заети с тренировъчния процес и официалните мачове, добре е футболистите да намират време за подобни инициативи. По този начин децата се "палят" по футбола. Вижте усмивките по лицата на тези малчугани! За тях това ще остане спомен за дълъг период. Контактът с малките юнаци никога не е уморителен. Напротив - подобни срещи зареждат и те карат да се чувстваш добре. Виждам, че и нашите футболисти доста са се забавлявали. Подаръците не са най-важни.

Вниманието е на първи план. За всяко дете, което обича футбола, срещата със своя любимец е незабравимо изживяване. Затова подходът на популярните лица от терена към подрастващото поколение е важен. Децата ги следят, гледат по телевизията и се стремят да им подражават. Това е една от причините в Лудогорец да внимаваме с привличането на състезатели. Футболистите трябва да бъдат личности, които да служат за пример.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички