Върба: Ако спечелим следващия мач, ще си отворим вратата към крайната цел


Върба: Ако спечелим следващия мач, ще си отворим вратата към крайната цел
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1236 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба призна, че след гола на Будучност за 1:2 неговият тим е почнал да действа малко изнервено на терена. Той допълни, че трябва да остават спокойни и да не се подвеждат по темпото на другия отбор.

"Началото беше добро за нас. Вкарахме два гола и ударихме греда. Чисто положение имаше и Каули. След голът на домакините бяхме нервни. Допуснахме разконцентриране. Започнаха да сипят топки пред нашата врата. Ще го кажа на разбора на футболистите. Трябваше да сме спокойни, да не се подвеждаме по темпото на другия отбор. Голът, който вкараха Будучност ни изнерви. Трябваше да държим топката, а не да се подвеждаме по техния стил на игра. От друга страна, такива мачове са трудни и винаги ще бъдат", заяви Върба.

"Преди мача си казахме това, което очакваме да играе противника. В съблекалнята го казахме още един път на почивката. През втората част се справихме по-добре от първото. С изключение на една дълга топка, която изпуснахме, друго не допуснахме", добави той.

"Резултатът от мача днес е много важен. Срещу Мидтиланд ще играе у дома, което също е много важно. Знаем, че ако спечелим следващия мач, ще си отворим вратата към крайната цел. Да, с Виктория Пилзен победих Копенхаген, датския шампион. Ще е хубаво отново да отстраня датския шампион", добави Върба. А ето какви трансферни планове има Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички