2 греди и непряк свободен удар: Дузпата на Лудогорец - топ тема в мрежата (ВИДЕО)


2 греди и непряк свободен удар: Дузпата на Лудогорец - топ тема в мрежата (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1934 0

Българският хегемон Лудогорец продължи с безапелационното си представяне в родната Първа лига, след като сломи и един от най-неприятните възможни съперници в първенството - Локомотив (Пловдив). Разградчани го сториха чрез автогол на Гомис в 90-ата минута.

Техният успех обаче можеше да дойде и по по-спокоен начин, ако Пиерос Сотириу се бе разписал от дузпата, която отборът получи по-рано в двубоя. Кипърският футболист не стреля толкова зле, но имаше малшансът топката да се отбие и в двата странични стълба.

Впоследствие тя се върна към него и той отново пробва да вкара, но някак не уцели вратата от непосредствена дистанция. Все пак едновременно с това прозвуча и сигналът на главния съдия Драгомир Драганов, който отсъди непряк свободен удар - тоест, дори и Сотириу да бе вкарал при добавката, нямаше да се зачете.

Той нямаше право да играе отново с топката, без тя да е докосната от друг футболист. Разбира се, негов съотборник можеше да го стори, но тя не стана удобна за някой от останалите играчи на разградчани.

Любопитното е, че часове след срещата изпълнението на Сотириу набра сериозна популярност в социалните мрежи. Там се обсъжда не само малшансът с двете греди, но и любопитната му засилка с дребни крачки преди удара, виждана в миналото при изпълнение на Пол Погба, например.

Играч на Лудогорец пък сподели след успеха над Локо (Пд), че вярва в успеха в Европа при следващия мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички