Закана! Звезда на Локомотив Пловдив разкри рецептата за победа над Левски на „Герена“


Закана! Звезда на Локомотив Пловдив разкри рецептата за победа над Левски на „Герена“
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2135 0

Щурмовакът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен говори и за предстоящия сблъсък с Левски по време на награждаването си за играч на 13-ия кръг в Първа лига. Той призна, че на „Герена“ няма да е никак лесно, но отсече, че „смърфовете“ не се страхуват от никой.

„Благодаря за наградата. Радващото за мен е, че вкарах двата гола в този кръг и победихме. Надявам се да продължа да вкарвам и отборът да върви напред“, обяви  Карагарен, след като стана №1 на 13-ия кръг.

Целта е първо да играем в шестицата и след това да се класираме в Европа. Отборът е много добър и има качествата да играе в Европа. Ще дадем всичко от себе си“, продължи той.

„Не обичам да коментирам съдиите и ВАР. Мисля, че трябва да им се даде малко време. Системата е нова, в комисията се опитват да подобрят нещата. Трябва да има повече камери. Мисля, че с времето нещата ще се оправят“, отговори той на въпрос, касаещ работата на ВАР системата в родния шампионат.

Кадрови проблеми нямаме. Мисля, че само Петър Витанов има леки проблеми. Атмосферата е като преди дерби. Убеден съм, че всички ще дадат максимума от себе си, за да спечелят мача. Страх никога няма. Ние сме Локомотив Пловдив, играем всеки мач за победа. Не е лесно да преодолееш Левски. Голям отбор са, с фенска маса. Играем трудно срещу тях. Мисля, че рецептата е да се раздаваш на максимума. Тактически, ако си добре подготвен, побеждаваш в този мач", отсече Карагарен за предстоящата битка срещу Левски

Пловдивчани гостуват на „сините“ утре от 19:45 часа. Треньорът на „черно-белите“ Александър Томаш излезе с призив към феновете на отбора преди сблъсъка на „Герена“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички