Треньорът на Локомотив Пловдив излезе с призив към феновете преди гостуването на Левски


Треньорът на Локомотив Пловдив излезе с призив към феновете преди гостуването на Левски
Снимка: Lokomotivpd.com

1617 0

Идната събота (21 октомври) Локомотив Пловдив гостува на Левски в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 19:45 ч. на стадион "Георги Аспарухов" в София.

В кратко видео, наставникът на "смърфовете" - Александър Томаш, призова феновете на отбора да посетят "Герена" и да подкрепят футболистите, тъй като "заедно сме по-силни". 

"Здравейте, локомотивци! Предстои ни важен мач срещу Левски. Призовавам ви да дойдете на стадион "Георги Аспарухов" в събота от 19:45 часа и да подкрепите отбора на Пловдив, защото заедно сме по-силни", казва Томаш във видеото, което бе публикувано на страницата на клуба в социалната мрежа Facebook и допълва:

"Билети можете да намерите в сайта на Eventim, както и на касите на "ОМВ". Предвид големия интерес за мача, ви приканвам да закупите своите пропуски преди старта на срещата. Само Локо!".

*"Черно-белите" са на четвърто място в класирането с актив от 28 точки, а "сините" са на пета позиция с 25 пункта. Важно е да се отбележи обаче, че Локо е изиграл един мач повече от състава на Станимир Стоилов! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кой ще бъде главен съдия на Левски - Локомотив Пловдив?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички