Карагарен: Локомотив Пловдив не се изненада от Левски


Карагарен: Локомотив Пловдив не се изненада от Левски
Снимка: Ivan Ivanov/ LAP.bg

1112 0

Офанзивният футболист на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен остана доволен след успеха с 1:0 над Левски. Все пак №9 на „смърфовете” акцентира, че в отбора е имало смущение дали авансът им може да се изпусне, но според него, радващото е, че това не се е случило.

„Получи се добър мач с много битка. Левски… не мисля, че ни изненада много. Владеехме мача през цялото време и радващото е, че бихме и нямаме контузени”, започна Карагарен.

„Треньорът всеки път ни казва да сме спокойни и да не се изнервяме излишно. Когато не влизат попаденията, не трябва да бързаме. Голът ще дойде. Първото не успяхме, но веднага след началото на второто вкарахме. Важното беше да не получим и това стана. Всеки един мисля, че си е мислил, че с една ситуация може да стане нещо. Радващо е, че не стана днес и победихме”, продължи №9 на Локо Пловдив.

„Мисля, че има какво да подобряваме. Държим добро ниво и се борим за Топ 3. Продължаваме да се борим и да побеждаваме, за да доказваме, че Локомотив е голям клуб. Ние гледаме мач за мач. Играем всеки мач за победа – това е най-важното за нас. Следващият мач е срещу ЦСКА 1948 и се надявам да победим. Трябва да сме по-добри пред гола и малко по-спокойни. С тренировки и себераздаване всичко ще си дойде на мястото”, коментира Карагарен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички