Извънредно: Александър Тунчев хвърли оставка като треньор на Локомотив Пловдив


Извънредно: Александър Тунчев хвърли оставка като треньор на Локомотив Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1910 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви след тежката загуба от ЦСКА 1948, че ще поеме своята отговорност за лошите резултати на "смърфовете" и ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА:

"Само можеше да гадаем как щеше да се развие мачът. Това не се случи, няма смисъл да го коментираме. И да кажа, че не беше справеливо не мога да го върна назад. Това е било решението на съдията. Имаше странни отсъждания през първото полувреме. Нищо не мога да направя, дори да го коментирам", започна той коментара си пред "Diema" относно ранния червен картон за неговия отбор.

"Теренът беше доста тежък. В началото на второто полувреме допуснахме грешки. От там рухнахме. Поемам си своята отговорност. Рибата се вмирисва от главата. Ще подам моята оставка. Явно отборът има нужда от рестарт. Не е само плод на този мач. Има затормозяване в отбора. Може би е дошло времето за промяна", констатира Тунчев и поясни:

"Със сигурност собственикът ми има доверие. Винаги е бил зад мен. Пак казвам. Явно е нужна промяна в този отбор, за да се събуди. Не мога да кажа, че съм предаден от някои от футболистите. Локомотив може да влезе в релси с победи. Надявам се още в следващия кръг да се вдигне и да победи. На този етап няма да съм треньор на Локо Пд следващия кръг", завърши коментара си Сашо Тунчев.

*Загубата на Локо Пд от ЦСКА 1948 закотви тима на осмото място в Първа лига с едва 31 точки след 25 изиграни мача!

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: ПИРИН БЛАГОЕВГРАД - ЛЕВСКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички