Тръгва ли си от Локомотив Пловдив? Павел Колев обясни: Ако има някаква новина...


Тръгва ли си от Локомотив Пловдив? Павел Колев обясни: Ако има някаква новина...
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1743 0

По-рано днес, 27-и юли, се появиха слухове, че Павел Колев може да напусне Локомотив Пловдив, въпреки че зае поста на 'изпълнителен директор' преди около 2 месеца...

В часовете след това самият Колев каза няколко думи по темата, от които не стана категорично ясно дали наистина ще си тръгне от "черно-белите":

"Не бих желал да коментирам дали ще напусна Локомотив Пловдив. Ако има някаква новина, тя би трябвало да бъде обявена в официалните канали на клуба. Предстои ни мач с Ботев Враца и съм фокусиран върху него. В този момент това е най-важното!", обясни той пред "Gong" и допълни:

"Няма никаква драма и скандали в Локомотив Пловдив. Нищо страшно не е станало. Напълно нормално и естествено е в един клуб да има разногласия и спорове относно политиката. Ако разногласията не могат да бъдат преодолени, изпълнителният директор си тръгва, не собственикът".

*"Смърфовете" стартираха сезон 2023/24 в Първа лига с 1:1 срещу Ботев Пловдив и 4:2 срещу Локомотив София. В третия кръг тимът на Александър Томаш ще се изправи срещу Ботев Враца на собствения си терен (31.07., 21:15 часа).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички