Павел Колев напуска Локомотив Пловдив след само 2 месеца в клуба?


Павел Колев напуска Локомотив Пловдив след само 2 месеца в клуба?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1645 0

Павел Колев е пред напускане на Локомотив Пловдив, като изпълнителният директор  ще си тръгне от „Лаута“ след само два месеца в клуба.

Разминаване с вижданията на клуба

Той дойде при смърфовете в началото на юни и веднага започна активна работа. Една от основните причини за решението на Колев е разминавания във вижданията и клубната политика на Локо, пише "Тема спорт". 

Бившият шеф в Левски и БФС вече е подал молба за напускане. До десетина дни се очаква да има развитие по темата. Павел Колев е и делегат на УЕФА за мачове от европейските клубни турнири и националните отбори.

Локомотив Пловдив спечели убедително последния си мач – гостуването на Локомотив София в "Надежда" с 4:2. Интересното е, че на следващия ден, в понеделник, Павел Колев бе забелязан на обяд в центъра на София с единия от собствениците Христо Крушарски. Не е изключено на тази среща Колев да е уведомил Крушарски за намеренията си.

Дилеми около името на новата трибуна

Феновете на Локо пък още не са взели решение за името на новата трибуна на "Лаута" – южната, която ще е и гостуващ сектор. Това става ясно от публикация на Организация "Трибуна Спортклуб". Първоначално запалянковците се бяха обединили около името „Петър Парчевич“, но впоследствие е настъпило разединение. Другите два варианта са били „Южна трибуна“ и „15 май“. Очакванията са тя да бъде отворена за домакинството срещу Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички