Христо Бонев очаква титлата да се реши в последния кръг и обясни защо Лудогорец има предимство


Христо Бонев очаква титлата да се реши в последния кръг и обясни защо Лудогорец има предимство
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3685 0

Легендарният български играч и почетен президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев коментира битката за титлата в Първа лига, както и представянето на "смърфовете".

Представянето на Локомотив Пловдив

"Всички в първата шестица разполагат с много добри играчи и показват, че в българския футбол има напредък. Фактът, че до самия край няма да знаем кой ще е шампионът и титлата сигурно ще се реши в последния кръг, говори за големите усилия, които водещите клубове полагат. Всички отбори в шестицата, а в това число и седмият Славия, имат много добри футболисти и привърженици, които искат тимовете им да вървят напред", заяви той пред "Тема спорт".

"За да бъда напълно откровен, нашият отбор в момента прави всичко възможно да играе добре и да побеждава, но ние нямаме нужния ресурс, за да се борим за европейско участие. За нас сега е важно да използваме многото юноши, които напират към първия отбор. А това говори много за добрата работа на директора и треньорите в нашата академия, които всекидневно се трудят, за да изградят футболисти за елита", заяви Зума, като допълни, че според него Александър Томаш трябва да остане начело на тима.

Кой ще стане шампион?

Относно битката за титлата: "През целия сезон ЦСКА и Лудогорец показаха, че превъзхождат останалите отбори и със сигурност заслужават да завършат на първите две места. Много е трудно да се прогнозира кой ще успее да стане шампион, защото и за двата тима остават по три доста тежки мача. Лудогорец може би имат предимство от гледна точка на дългата си серия. За тях вече е рутина да вдигат титлата. И е интересно, че техният апетит не свършва. Но със сигурност и в ЦСКА са много гладни". За днешния двубой срещу ЦСКА от Локо Пд няма да може да разчитат на една от звездите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички