Таско Тасков става шеф в Локомотив Пловдив


Таско Тасков става шеф в Локомотив Пловдив

4061 0

Бившият изпълнителен директор на Пирин (Благоевград) Таско Тасков се очаква да започне работа в Локомотив (Пловдив). За причина Тасков да напусне благоевградчани се посочва именно предложение за работа от черно-белите, което той е приел, гласи информация на "Тема Спорт".

Наскоро бившият рефер обяви като предпоставка да напусне "орлетата" съществуващи разминавания във вижданията за развитието на клуба за в бъдеще. Очаква се роденият в гр. Троян маркетинг специалист да започне работата си в пловдивския гранд на 1-ви юни. 

Тасков е бил поканен лично от новите собственици на "смърфовете", които наследиха, оттеглилия се Христо Крушарски. От ръководството на клуба обещаха нови структурни промени, в които ще се наблегне на скаутския аспект. 

Бившият футболист на ЦСКА и настоящ наставник на Локо Пловдив - Александър Тунчев, ще има цялата спортно-техническа власт в отбора. Той ще отговаря и за длъжността "спортен директор", след като досегашният такъв Георги Иванов-Гонзо напусна. 

Междувременно стана ясно, че ще бъде изтеглен огромен заем за реновирането на стадионите на пловдивските Ботев и Локомотив 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички