Битката за седмото място в Първа лига продължава с нови два мача


Битката за седмото място в Първа лига продължава с нови два мача
Снимка: Lap.bg

1314 0

Нови два мача за разпределение на местата от 7-мо до 10-о в Първа лига ще се изиграят днес. От 17,35 часа Берое приема Арда, а от 20,00 ЦСКА 1948 излиза срещу Локомотив (Пловдив). И четирите отбора имат шанс за първата позиция в плейофната група, което дава възможност за участие в бараж за Лига на конференциите.

По-рано този сезон Локомотив (Пд) загуби с 0:4 като гост на ЦСКА 1948. През миналия сезона "черно-белите“ също не успяха да се разпишат в София, но тогава "червените" спечелиха двубоя само с 1:0. В последния кръг за пръв път, откакто влязоха в Първа лига, ЦСКА 1948 успяха да вкарат шест гола. Очакваше се скучен мач срещу Арда в Кърджали, но двата отбора си размениха общо девет попадения.

Локомотив имаше чудесен шанс да излезе като едноличен лидер в класирането, но не успяха да победят Берое, и то на собствения си стадион. Двата тима размениха по едно попадение за крайното 1:1 и така останаха с равен брой точки, а това позволи на ЦСКА 1948 да съкрати преднината им на три пункта.

В този кръг „червените“ дори могат да оглавят класирането, но за да се случи това, трябва да победят Локомотив (Пловдив), а Берое да падне в Стара Загора от Арда, който е единственият тим без победа от началото на плейофите. А ето и пълната програма на първенството до края на сезона.

ПРОГРАМА

17:35 ч, Берое - Арда

20:00 ч, ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички