След скандалните разкрития: Среща на високо ниво между Сотков и Колев в Локомотив Пловдив


След скандалните разкрития: Среща на високо ниво между Сотков и Колев в Локомотив Пловдив
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1118 0

Единият от собствениците на Локомотив Пловдив – Адам Сотков, ще се срещне с изпълнителния директор на клуба Павел Колев в понеделник (4 декември), а двамата ще обсъдят скандалните разкрития на Колев след загубата от Левски с 0:3 по-рано днес.

Павел Колев разкритикува сериозно шефовете в клуба и заяви, че в момента отборът изпреварва в растежа си футболния клуб.

"Павел Колев има своя гледна точка за нещата, която аз не разбирам и не споделям. С него ще имаме среща в понеделник, на която да коментираме какво точно е имал предвид с изказването си. Ще видим какво ще се случи", коментира пред колегите от "Sportal" Адам Сотков.

Огромна е вероятността Колев да не продължи работата си в клуба, като това е втори път, в който изпълнителният директор изразява несъгласие с клубната политика, а първите му оплаквания бяха направени още през лятото на 2023-та, няколко месеца, след като започна работа в отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Думите на Александър Томаш след поражението от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички